Zdroj: http://muna.tokamaradi.cz/index.php?a=21  •  Vydáno: 3.1.2013 17:18  •  Autor: Root

Prosincové výpravy na Munu

Za prosinec jsme se třikrát vypravili na Munu. Cíl byl jasný, udělat nějaké malé úpravy a připravit ji pro ExZiT...Více ->

Prvního prosince jsme sem vezli nová krbová kamna. Jsou krásná a slibují velkou výhřevnost, což tam potřebujeme. Po delsí instalai kamen došlo k prvnímu zatopení. Jenže kamna kouřila. Nikdo z nás totiž nevytáhl vycpávku papírem u komína, tak to nějakou dobu trvalo, než papír prohořel. Za hodinku bylo krásné teplo. Také jsme začali budovat obložení(Hanka, Toňa, Martin a S.V.)

27. 12. byla podniknuta další cesta. Teď s cílem dokončit dřevěné obložení v celé společenské místnosti. Protože nemáme elektriku, vše se opět dělalo ručně. Dílo se však podařilo. Vypadá to moc hezky. Až bude i vymalováno, budou nám naši Munu všichni závidět. Také jsme osadili další dveře a vyrobili poslední futra do vstupní části. (Uni, ET, Toňa a S.V.

30. 12. se uskutečnila poslední výprava v roce 2012. Teď jsme sestavili novou kuchyňskou linku. Ze staré linky byly použity některé části. Nová linka je delší a krásnější. Pak se k nám přišli podívat foglarovci, kteří na svém objektu slaví Silvestra. Asi po hodině jsme se zasi mi vypravili k nim. Jejich objekt je větší staveniště, než naše. Stavebně jsou o něco dál, takže pomyslnou soutěž v tuto chvíli vyhrávají :-D (Béďa, Radar a já)